luni, 13 mai, 2024

Direcția 5 lansează la Buzău noul album, ”Te iubesc”

Direcția 5 lansează la Buzău noul album, ”Te iubesc”

Facebook
Twitter
Email
Una dintre cele mai iubite formații românești, Direcţia 5, își lansează noul album la Buzău, pe data de 23 decembrie. Materialul intitulat „Te iubesc” este o colaborare cu Alinka, trei dintre piesele de pe acest album, “Te iubesc”, “Plin de furtuni” şi “Într-o zi”, având deja mare succes în rândul fanilor.

Cele mai noi melodii ale trupei Direcția 5 vor putea fi ascultate pe 23 decembrie, de la ora 20.00, într-un club din Buzău. 
 
Trupa a decis să promoveze deja trei dintre piesele de pe album. Direcţia 5 a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Într-o zi”. Extrasă de pe albumul ”Te iubesc”, melodia este compusă de Marian Ionescu, pe versuri de Dinu Olăraşu. 
 
Direcţia 5 continuă promovarea noului album prin lansarea videoclipului ”Plin de furtuni”. Pe fundal poate fi auzită şi vocea Alinkăi, fostă membră a trupei Asia, cu care trupa a colaborat şi pentru piesa ”Te iubesc”. Alinka apare şi în videoclipul ”Plin de furtuni”. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.