luni, 20 mai, 2024

VIDEO Accident cu cinci răniți, lângă Buzău. Un copil de patru ani, printre victime

VIDEO Accident cu cinci răniți, lângă Buzău. Un copil de patru ani, printre victime

Facebook
Twitter
Email

Cinci persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite într-o coliziune între două autoturisme, produsă vineri, pe drumul național (DN) 2B. Accidentul s-a produs într-o intersecție din comuna Gălbinași. Traficul a fost restricționat temporar.

Potrivit polițiștilor sosiți la fața locului, este vorba despre o coliziune între două autoturisme care se deplasau pe direcția Brăila către Buzău. Una dintre mașini era condusă de către un șofer buzoian în vârstă de 38 de ani, iar cealaltă, de o tânără de 26 de ani, din localnică din Galbinași.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui copil de patru ani, din mașina condusă de femeie, rănirea conducătorului auto de 38 de ani și a altor trei pasagere din mașina acestuia, două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 37 și 80 de ani.

„Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.