vineri, 24 mai, 2024

(P) Președintele PNL Buzău, Adrian Mocanu, candidat la președinția Consiliului Județean, în campanie electorală, la Siriu și Pătârlagele

(P) Președintele PNL Buzău, Adrian Mocanu, candidat la președinția Consiliului Județean, în campanie electorală, la Siriu și Pătârlagele

Facebook
Twitter
Email

Președintele PNL Buzău, Adrian Mocanu, candidat la președinția Consiliului Județean, a început, sâmbătă, campania electorală în nordul județului, alături de Petru Stroe, omul pe care mulți localnici din Siriu îl vor la Primărie.

Secretar al comunei de ani buni, Petru Stroe a dovedit de-a lungul timpului că este un om implicat și dedicat, determinat, hotărât și cu inițiativă pentru dezvoltarea zonei. Este omul potrivit pentru Primăria Siriu, pentru comunitatea de acolo care merită o viață mai bună.

„ Ne-a impresionat numărul mare de susținători și căldura cu care ne-au primit oamenii, la Siriu. Și mai bucuroși am fost când am văzut de câtă încredere beneficiază candidatul nostru în comunitatea sa. Fiind un om al locului, Petru Stroe se bucură de un real sprijin din partea consătenilor săi. Oamenii își doresc să-l vadă la Primărie și spun că el reprezintă soluția pentru dezvoltarea comunei”, a declarat președintele PNL Buzău, Adrian Mocanu.

Drept dovadă că Petru Stroe este apreciat de oamenii din Siriu a stat și gestul unui localnic care, în momentul în care a întâlnit echipa PNL, deși purta tricoul unui alt partid, a renunțat la vechea „uniformă” de campanie și s-a alăturat echipei candidatului liberal.

La orele după amiezii, liberalii buzoieni și-au continuat periplul pe Valea Buzăului și au poposit, alături de profesorul Constantin Mircică, liberalul propus la Primăria orașului Pătârlagele, la „Târgul Cucului” din satul Muscel, manifestare de tradiție care atrage, an de an, sute de locuitori din împrejurimi.

„De la Siriu am continuat să mergem pe Valea Buzăului. Ne-am oprit la „Târgul Cucului” unde împreună cu Constantin Mircică, liberalul nostru pentru Primăria orașului Pătârlagele, ne-am bucurat de eveniment alături de oamenii locului.

Însă, mulți localnici ne-au semnalat că unele probleme persistă de prea mult timp, iar administrația actuală nu reușește să le rezolve.

Ei au spus că e nevoie de schimbare, iar noi spunem că PNL este alternativa!” a adăugat Adrian Mocanu, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean.

Comandat: Partidul Național Liberal- Filiala Județeană Buzău

Publicat: www.stiridebuzau.ro- Asociatia Jurnalistilor din Buzău

Cod Mandatar:21240015

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.