duminică, 28 aprilie, 2024

Tragedie pe șosea. O șoferiță care își avea și nepoții în mașină a murit după ce a intrat într-un copac

Tragedie pe șosea. O șoferiță care își avea și nepoții în mașină a murit după ce a intrat într-un copac

Facebook
Twitter
Email

O şoferiţă de 47 de ani din judeţul Vrancea a murit pe loc în urma unui accident de circulaţie produs duminică seara la Puieşti. Tragedia s-a produs pe DJ 202, la 15 kilometri de Râmnicu Sărat. În mașină se mai aflau doi copii, un băiat de 3 ani și o fată de 8 ani, împreună cu bunicul lor, un bărbat de 52 de ani.

Cei patru sunt din Focșani și se duceau spre localitatea buzoiană Puiești. Copiii și bunicul lor au fost transportați de urgență la Spitalul din Râmnicu Sărat. Cel care a sunat la 112 a fost un șofer care a fost martor ocular al accidentului.

Potrivit acestuia, femeia, bunica celor doi copii răniți, conducea cu viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. Polițiștii aflați la locul accidentului au demarat o anchetă, în urma căreia să se stabilească exact cum s-a produs tragedia.

Bărbatul de 52 de ani, soțul femeii care a murit în accident, a rămas internat în Spitalul din Râmnicu Sărat și se află în afara oricărui pericol. Din informațiile primite în urmă cu câteva minute, o ambulanță de la Buzău a fost trimisă pentru a prelua unul dintre răniți în timp ce unul dintre copii a fost dus de o altă ambulanță din Râmnicu Sărat la secția UPU a Spitalului Județean Buzău.

Atât fetița cât și băiatul au ajuns la Buzău unde au fost supuși unor investigații amănunțite. Copila s-a plâns că ar avea dureri la genunchi iar pentru a fi siguri că nu există o fisură, medicii buzoieni îi efectuează o radiografie precum și alte investigații. Cei doi copii sunt în afara oricărui pericol. A fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.