miercuri, 22 mai, 2024

Buzăul, gazda Olimpiadei Naționale de Pedagogie-Psihologie

Buzăul, gazda Olimpiadei Naționale de Pedagogie-Psihologie

Facebook
Twitter
Email

În perioada 25-28 aprilie, Buzăul găzduiește Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie pentru Liceele Pedagogice din România. Festivitatea de deschidere a concursului școlar național a avut loc în Sala mare a Consiliului Județean.

Amfitrionul evenimentului a fost profesoara Cristina Iuliana Iacob, directoarea Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret” Buzău, instituție gazdă a competiției naționale școlare.

Președintele Comisiei centrale a Olimpiadei Naționale de Pedagogie este Anca-Denisa Petrache, director de formare în cadrul Ministerului Educației.

La festivitatea de joi au luat parte și oficialități locale, care le-au urat bun-venit la Buzău și mult succes tuturor elevilor participanți.

Astăzi concurenți, dascălii României de mâine sosiți din aproape toate județele țării vor demonstra că au competențe de analiză, de interpretare și de corelare cu practica a conținuturilor psihopedagogice.

Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” Buzău este reprezentat de către 8 eleve la Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.