joi, 13 iunie, 2024

RER SUD demararează o acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor în municipiul Buzău

RER SUD demararează o acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor în municipiul Buzău

Facebook
Twitter
Email

În perioada 17 – 24 Aprilie RER SUD desfășoară acțiunea de dezinsecție împotriva căpușelor, de pe domeniul public din municipiul Buzău Acțiunea de dezinsecție se defășoară conform Planului Unitar de Acțiune și a prevederilor Caietului de Sarcini

Acțiunea se va realiza etapizat, în tot municipiul Buzău

Activitățile de dezinsecție se vor desfășura în perioada 17-24 Aprilie, în intervalul orar 07:00 – 10:00. Pe perioada de execuție a dezinsecției, cetățenii sunt rugați să nu tranziteze/staționeze în zonele de acțiune. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, activitatea va fi decalată, urmând a comunica opiniei publice perioada de execuție a lucrărilor.

Programul de dezinsecție împotriva căpușelor:

 

Substanța folosită: Flytrin
Substanța este avizată de Ministerul Sănătății și deține Fișă tehnică de securitate.
Substanța se folosește în conformitate cu informațiile din prospectul produsului sau din Avizul Ministerului.

Cadrul legal
RER SUD S.A. desfășoară pe raza municipiului Buzău acțiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în baza Contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activității de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, componentă a serviciului de salubrizare în Municipiul Buzău nr. 66088/24.04.2023, încheiat cu Municipiul Buzău.
În baza acestui contract, RER SUD S.A. acționează în calitate de Operator al serviciului de salubrizare, în sfera activităților de dezinfecție, dezinsecție și deratizare și se supune prevederilor Caietului de Sarcini și Regulamentului de organizare și funcționare, anexe la contractul mai sus menționat, precum și prevederilor legale aplicabile.

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.