sâmbătă, 11 mai, 2024

VIDEO Alianța Dreapta Unită și-a lansat candidații pentru alegerile locale din Buzău. Eugen Tomac, Dan Barna și Violeta Alexandru, prezenți la evenimentul organizat în Parcul Crâng 

VIDEO Alianța Dreapta Unită și-a lansat candidații pentru alegerile locale din Buzău. Eugen Tomac, Dan Barna și Violeta Alexandru, prezenți la evenimentul organizat în Parcul Crâng 

Facebook
Twitter
Email

Alianța Dreapta Unită Buzău a organizat vineri,  în fața Conacului Trandafirilor din Parcul Crâng, evenimentul de lansare al candidaților pentru Primării și Consiliul Județean, la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Printre invitații speciali la acțiunea politică organizată la Buzău, s-au numărat și candidații Alianței Dreapta Unită la alegerile europarlamentare Eugen Tomac (PMP), Dan Barna (USR) și Violeta Alexandru (Forta Dreptei).

Președintele USR Buzău, Silviu Iordache a deschis evenimentul de lansare al candidaților printr-o scurtă prezentare a oaspeților veniți de la centru dar și a celor doi candidați pentru Primăria Buzău și Consiliul Județean, Florin Drăgulin și Dorin Bădulescu. Tot în cadrul evenimentului de lansare a fost prezentat și fostul viceprimar al Buzăului, Constantin Ionescu, ce va avea misiunea de a-l ajuta în campanie pe tânărul Florin Drăgulin, candidat la Pirmăria Buzău.

„Veți regăsi printre noi ingineri,avocați, doctori, antreprenori, profesori, oameni de cultură carr vor putea să dezvolte comunitățile în carr candidează. Sunt oameni pe care îi susținem pentri a deveni primari sau consilieri locali în localitățile lor.” a declarat Silviu Iordache, președintele USR Buzău.

„Aveți motive pentru care să le cereți încrederea românilor pe 9 iunie pentru că am încercat în ultimii 5 ani de zile să ținem pe agenda Parlamentului European, temele impirtante pentru România” a precizat Eugen Tomac.

Reprezentanții Alianței Dreapta Unită au precizat că formațiunea politică se va prezenta la alegerile locale de pe 9 iunie 2024 cu candidați desemnați pentru toate Consiliile Locale și primăriile din județul Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.