vineri, 17 mai, 2024

Spectacol, duminică, la Teatrul G. Ciprian, susținut de elevi olimpici la ”interpretare instrumentală”

Spectacol, duminică, la Teatrul G. Ciprian, susținut de elevi olimpici la ”interpretare instrumentală”

Facebook
Twitter
Email
Cei mai talentați dintre elevii liceelor de artă din sud-estul țării își vor demonstra talentul, în recitaluri instrumentale pe care le vor susține la Buzău, în acest weekend. În perioada 18-20 martie 2016, Liceul de Arte „Margareta Sterian” va fi gazda Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII, etapa regională.

Participanții, elevi ai liceelor de artă din șapte județe din Zona Sud – Est, respectiv Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Ialomița, Giurgiu și Tulcea, vor face dovada talentului, a performanțelor artistice, a numeroaselor ore de studiu sau de pregătire de specialitate. 
Festivitatea de deschidere va debuta vineri, 18 martie, începând cu ora 17.00, în Sala „Mihaela Runceanu” a liceului, iar premierea și Gala laureaților se vor desfășura duminică, 20 martie, începând cu ora 12.00 la Teatrul „George Ciprian”.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.