miercuri, 12 iunie, 2024

Proiect privind consolidarea infrastructurii medicale de la SJU, aprobat joi într-o ședință extraordinară a Consiliului Județean Buzău

Proiect privind consolidarea infrastructurii medicale de la SJU, aprobat joi într-o ședință extraordinară a Consiliului Județean Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un proiect care vizează continuarea unor investiții demarate cu fonduri U.E. la nivelul Spitalului Județean de Urgență Buzău, a fost aprobat joi de Consiliul Județean Buzău, în cadrul unei sedințe extraordinare, organizate de la ora 10. Proiectul este finanțat prin axa POIM 2014-2020 – operațiuni etapizate (etapa II).

Ședința a avut loc la sediul Consiliului Județean Buzău din Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 48, Sala Dimitrie Filipescu a Consiliului Județean Buzău.

Proiectul de hotărâre nr. 116/2024 pentru: «Aprobarea proiectului „Consolidarea infrastructurii medicale de la nivelul Spitalului Județea de Urgență Buzău, în contextul pandemiei cauzate de COVID-19” în cadrul Programului Sănătate, Apelul PS/324/PS_P4/OP4/RSO4.5/PS_P4_RSO4.5_A8 Continuarea investițiilor pentru structurile care utilizează fluide medicale pentru desfășurarea actului medical terapeutic și din structurile mari consumatoare de energie electrică la nivelul spitalelor publice din sistemul sanitar de stat finanțate prin POIM 2014-2020 – operațiuni etapizate (etapa II)» a fost aprobat prin vot de aleșii județeni din Buzău.

Proiectul de hotărâre înscris pe ordinea de zi a fost inițiat de Președintele Consiliului Județean Buzău.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.