joi, 13 iunie, 2024

(P) Mesajul candidatului PNL, Irinel Cîrstea, către alegători: „CLM are un rol esențial în administrarea Buzăului”

(P) Mesajul candidatului PNL, Irinel Cîrstea, către alegători: „CLM are un rol esențial în administrarea Buzăului”

Facebook
Twitter
Email

Dragi buzoieni,

La alegerile din 9 iunie, candidez pentru un nou mandat în Consiliul Local Buzău din partea Partidului Național Liberal (PNL). Pe parcursul mandatului pe care îl voi încheia în septembrie, am reușit să depun mai multe proiecte și numeroase amendamente menite să îmbunătățească viața comunității noastre.

Din păcate, majoritatea ideilor și proiectelor nu au trecut de votul actualei majorități, nu pentru că nu ar fi fost bune, ci doar pentru că aceștia dețin majoritatea și pot.

Consiliul Local are un rol esențial în administrarea orașului nostru. Acesta adoptă hotărâri cu privire la funcționarea și dezvoltarea localității, gestionează bugetul local, aprobă strategii de dezvoltare economică și socială și stabilește taxe și impozite locale.

De asemenea, Consiliul Local are atribuții în domenii precum educația, sănătatea, cultura, infrastructura și protecția mediului. Toate aceste decizii influențează direct bunăstarea și dezvoltarea Buzăului.

Din păcate, în acest mandat, sănătatea democrației a fost grav afectată deoarece un singur partid deține majoritatea absolută. Este esențial să avem o diversitate de opinii și soluții pentru a putea lua cele mai bune decizii pentru comunitatea noastră.

Nu de puține ori ați văzut cum actuala majoritate, sau „echipa de vot sincron” cum li se mai spune, a respins idei bune pentru comunitate sau a aprobat proiecte păguboase pentru bugetul local.

De aceea, vă aștept pe 9 iunie pentru a vota, pentru că adevărata majoritate este la voi.

Comandat de: Partidul Național Liberal -Filiala Buzău

CMF: 21240015

Postat de: Asociatia Jurnalistilor din Buzău-www.stiridebuzau.ro

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.