miercuri, 12 iunie, 2024

(P) Florin Drăgulin, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Buzău, a dat startul campaniei electorale

(P) Florin Drăgulin, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Buzău, a dat startul campaniei electorale

Facebook
Twitter
Email
Printr-o postare in mediul online, Florin Dragulin, candidatul Aliantei Dreapta Unita pentru Primaria Buzau, a dat startul campaniei electorale pe strada,  plin de speranta si increzator in fortele proprii si ale echipei sale.
 
„Astăzi, am dat startul campaniei electorale pe stradă, alături de voi dragi buzoieni, acolo unde am fost în ultimii ani, și am avut privilegiul de a vă întâlni și de a vă asculta.
 Am văzut speranța în ochii voștri și am simțit sinceritatea în cuvintele pe care mi le-ați adresat. Fiecare pas pe care l-am făcut împreună pe aceste străzi nu a fost doar un simplu pas, ci o călătorie către viitorul pe care ni-l dorim cu toții: către un oraș de viitor, către un oraș în care să îți permiți să trăiești. Campania noastră nu este despre promisiuni deșarte pe care le tot auzim o data la 4 ani, ci  este despre angajamentul ferm de a lucra cot la cot cu voi, de a transforma problemele în soluții și de a ne asigura că fiecare voce este auzită. Nu ne limităm la interacțiuni virtuale: ne angajăm în dialoguri reale, față în față, pentru că adevărata putere a democrației se află în mâinile voastre, ale buzoienilor. În perioada aceasta vom fi prezenți în toate cartierele orașului, pe fiecare stradă, în incintele blocurilor, pentru a discuta, pentru a prelua problemele și viziunea dumneavoastră, a buzoienilor despre comunitate și pentru a vă  prezenta  colegii cu care voi face echipă pentru a moderniza Buzăul. Vă promit că, împreună, vom construi un Buzău mai puternic, mai unit și mai prosper.
Vă mulțumesc pentru susținerea voastră și pentru încrederea pe care mi-o acordați zi de zi. Mă face să devin mult mai încrezător și mai puternic.
Haideți să facem din această campanie nu doar un moment electoral, ci un punct de cotitură pentru viitorul nostru: momentul în care vom trimite comasații acasă și vom face din Buzău un oraș cu adevărat modern, un oraș de viitor”, le-a transmis Florin Dragulin buzoienilor.

Comandat: Uniunea Salvați România- Filiala Județeană Buzău

Publicat: Asociația Jurnaliștilor din Buzău-www.stiridebuzau.ro

Cod Mandatar:21240009

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.