vineri, 26 aprilie, 2024

Consilierii locali votează ”Omul anului 2016” și noii cetățeni de onoare ai Buzăului

Consilierii locali votează ”Omul anului 2016” și noii cetățeni de onoare ai Buzăului

Facebook
Twitter
Email

Municipiul Buzău va avea din această săptămână alți cinci cetățeni de onoare, prin hotărâre de consiliu local. Este vorba despre doi militari, unul activ iar celălalt în rezervă, un cercetător științific, un fotograf și un om de afaceri taiwanez. De asemenea, va fi desemnat „Omul anului 2016”.

Viitorii cetățeni de onoare ai municipiului Buzău urmează să obțină titlurile după ce aleșii municipali își vor da girul pe proiectul de hotărâre de consiliu local municipal ce va fi supus aprobării vineri la ședința ordinară a Consiliului Local Municipal.

Este vorba despre cercetătorul Costel Vânătoru, de la Stațiunea de Cercetare Legumicolă, Clement Hung, proprietarul grupului de firme Green Tech, generalul Achim Alstani, parașutist în rezervă, Eugen Mănăilă, subofițer rănit în Afganistan, care participă la competiții internaționale reprezentând România și care face parte din echipa României la Jocurile Paralimpice „Invictus Games Toronto 2017”, și fotograful Ion Tăbăcaru.

De asemenea, celebrul cântăreț de muzică populară Benone Sinulescu va fi desemnat „Omul anului 2016”.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.