joi, 13 iunie, 2024

VIDEO Incendiu violent, în comuna Vernești, soldat cu rănirea unui bărbat

VIDEO Incendiu violent, în comuna Vernești, soldat cu rănirea unui bărbat

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat a fost rănit, joi seară, iar o femeie a suferit un atac de panică, după izbucnirea unui incendiu violent care a distrus o casă din localitatea Săsenii Vechi, comuna Vernești. La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Pompierii buzoieni au fost solicitați, joi seară, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Săsenii Vechi, comuna Vernești.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD, în sprijin fiind dislocată și o ambulanță SAJ. La intervenție au participat echipaje și de la Serviciul pentru Situații de Urgență Vernești.

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

„La fața locului a fost identificată o victimă de sex masculin care a suferit arsuri la nivelul feței. Bărbatului i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul SAJ, ulterior fiind transportată la spital”, transmite ISU Buzău.

De asemenea o femeie a suferit atac de panică, ea fiind evaluată de echipajul SMURD prezent la fața locului. Aceasta a refuzat transportul la spital. Incendiul a fost localizat iar pompierii au început intervențiile pentru lichidarea acestuia.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.