vineri, 26 aprilie, 2024

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Sărata Monteoru” va amenaja un parc de agrement în stațiunea buzoiană

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Sărata Monteoru” va amenaja un parc de agrement în stațiunea buzoiană

Facebook
Twitter
Email

Un parc de agrement în centrul stațiunii buzoiene Sărata Monteoru, cu un complex de joacă pentru copii, măsuțe și băncuțe din lemn și chiar aparate de fitness se află pe lista de investitii ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Sărata Monteoru”. Prin acest proiect se încearcă transformarea stațiunii balneoclimetarice într-una dintre cele mai moderne din țară.

Stațiunea buzoiană Sărata Monteoru își schimbă înfățisarea de la un an la altul. Recent, aici a fost inaugurat un modern parc de aventură, realizat cu fonduri de la Consiliul Județean Buzău. Reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Sărata Monteoru” spun însă că procesul de modernizare a stațiunii nu se va opri aici.

O noua investiție, aflată deocamdată în fază de proiect prevede amenajarea unui parc de agrement în centrul stațiunii, cu locuri de joacă pentru copii, mobilier urban din lemn dar și aparate de fitness.

Noul parc de agrement va fi amenejat în apropierea sălii de sport din stațiune, pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. În prezent, o firmă specializată se ocupă de un studiu în urma căruia vor fi stabilite și costurile unei asemenea investiții.

Cel mai probabil, banii pentru amenajarea parcului de agrement de la Sărata Monteoru vor fi alocați din bugetul Consiliului Județean Buzău. Sărata Monteoru, singura stațiune balneoclimaterica din județul Buzău, se află la doar 18 kilometri distanță de municipiul Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.