vineri, 26 aprilie, 2024

VIDEO Accident cu doi jandarmi implicați. Unul dintre șoferi a evitat un grup de pietoni

VIDEO Accident cu doi jandarmi implicați. Unul dintre șoferi a evitat un grup de pietoni

Facebook
Twitter
Email

Un eveniment rutier, soldat cu rănirea ușoară a două persoane, s-a produs vineri după-amiază, în Buzău. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism Hyundai a tras de volan pentru a feri un grup de persoane însă a izbit frontal un VW Passat care circula regulamentar. Coincidența face ca ambii șoferi să fie jandarmi.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00, pe strada Prutului. ”Evenimentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus a unui autoturism care circula dinspre strada Constituției, care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens invers, condus de un bărbat de 43 de ani”, a declarat subinspector Mariana Constantin, de la Poliția Municipiului Buzău.

În urma accidentului, doi pasageri din autoturismul VW Passat au fost răniți ușor, fiind transportați la spital pentru investigații. Potrivit medicului Adrian Zoican, au necesitat îngrijiri medicale o fetiță de zece ani, cu contuzii la genunchi și la umăr, și bunica acesteia, care a suferit răni la față. Numai femeia va necesita internare.

În urma testării alcoolscopice a reieșit că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice. Ambii șoferi sunt angajați ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău. Oamenii de pe strada Prutului se plâng că în zonă se produc frecvent accidente, multe din cauza vitezei.

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.