duminică, 28 aprilie, 2024

Accident soldat cu trei răniți, din cauza unei întoarceri pe linie continuă

Accident soldat cu trei răniți, din cauza unei întoarceri pe linie continuă

Facebook
Twitter
Email
Trei persoane au fost rănite, marți, într-un accident rutier produs din cauza nerespectării regulilor de circulație. Un șofer care a încercat să întoarcă mașina pe linie continuă, a intrat într-un autovehicul  care circula regulamentar, pe celălalt sens de mers. Evenimentul s-a produs la ieșirea din Buzău, spre Ploieşti, pe DN 2 E85. 

Vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 69 de ani din comuna Merei care nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc în încercarea de a efectua manevra de întoarcere încălcând marcajul continuu ce separă sensurile de mers şi a fost acroşat de o autoutilitară ce rula în aceeaşi direcţie şi era condusă de un ilfovean în vârstă de 66 de ani.
 
Accidentul s-a soldat cu rănirea buzoianului de 69 de ani, a unei pasagere din autoturismul condus de acesta şi a unui pasager din maşina ilfoveanului, toţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru îngrijiri de specialitate.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal cercetările fiind continuate de către poliţiştii rutieri.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.