sâmbătă, 18 mai, 2024

Edilul comunei Pârscov, felicitat de deputatul PSD Romeo Lungu pentru înființarea unei noi substații de ambulanță

Edilul comunei Pârscov, felicitat de deputatul PSD Romeo Lungu pentru înființarea unei noi substații de ambulanță

Facebook
Twitter
Email

Într-o mișcare hotărâtă pentru îmbunătățirea serviciilor de urgență din comuna Pârscov, edilul Daniel Mihai a demarat demersurile pentru înființarea unei noi substații de ambulanță. Aceasta va deveni funcțională prin reorganizarea substației din Berca și va oferi servicii de urgență cu personal medical specializat.

Inițiativa a fost laudată pe social media de deputatul PSD Romeo Lungu. El apreciază abordarea orientată pe rezultate a primarului care acționează hotărât pentru a rezolva problemele comunității, fără a se lăsa antrenat în polemici politice inutile.

„#FapteNuVorbe

În urma demersurilor primarului Daniel Mihai, în comuna Pârscov va funcționa o substație de ambulanță. Ea va fi funcțională prin reorganizarea substației Berca și va asigura serviciile de urgență cu personal medical specializat. Felicitări domnului primar pentru atitudinea orientată pe rezultate, nu pe discuții fără sens!  În ciuda provocărilor politice, primarul din Pârscov nu s-a lăsat antrenat în polemici inutile, ci a acționat hotărât pentru a rezolva această problemă crucială pentru comunitate.” a precizat deputatul Romeo Lungu pe social media.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.