luni, 6 mai, 2024

VIDEO INCENDIAR: Dragoste “Low cost” cu cele mai vechi prostituate. Vezi cât costă o partidă de sex cu Nela, Mony şi Mădă

VIDEO INCENDIAR: Dragoste “Low cost” cu cele mai vechi prostituate. Vezi cât costă o partidă de sex cu Nela, Mony şi Mădă

Facebook
Twitter
Email

Nu numai marii comercianţi se luptă cu criza economică ci şi prostituatele din Buzău. Fetele care practică cea mai veche meserie din lume pe centura municipiului reşedinţă de judeţ, au hotărât să nu se lase mai prejos după ce au văzut că reducerile drastice de preţ au efect şi aduc clienţii pe bandă rulantă. Cele mai bătrâne, obişnuite de ani buni  cu munca la foc continuu, spun că deşi programul lor s-a încărcat serios după aplicarea noilor tarife, mai pot face faţă şi la noi muşterii.Nu se simt obosite şi pot presta servicii “totale” pentru orice client care nu se arată prea pretenţios faţă  de felul cum arată.

Nu mai sunt la prima tinereţe iar amenzile le-au copleşit. Din acest motiv fetele spun că au ajuns să ceară 25 de lei pentru un examen“oral” iar pentru un interviu complet, amatorii trebuie să scoată din buzunare doar 50 de lei.

Cele mai frumoase produc aproape 200 de lei la zi iar “obositele” de-abia îşi scot traiul de zi cu zi după ce strâng  doar 50-60 de lei după o zi în care pot avea şi 20 de clienţi.Pentru că preţurile nu mai sunt aşa de prohibitive după marea “ieftinire” Nela, Mony şi Mădă spun că au apărut şi perverşii,.”Pe mine unu m-a luat, mi-a pus cătuşe şi m-a plimbat prin portbagaj tot oraşul. Alţii vin şi nu ne fac nimic ci ne pun să îi masturbăm şi atât. Ăştia sunt cei mai buni că le luăm banii degeaba” mărturiseşte ,Nela de 33 de ani, cea mai tânără dintre fetiţe.

La 42 de ani Mădălina e cea mai obosită şi la prorpiu şi la figurat. Lucrează de 13 ani pe centură iar clima aspră dar şi “munca” zilnică şi-au pus amprentele asupra ei. Abia s-a întors la serviciu pentru că de anul trecut tot a stat în concediu… la pârnaie, tot pentru prostituţie.

Spune că nu are de ales să facă altceva. A văzut multe la viaţa ei şi spune că trece şi ea adesea prin situaţii critice.”Eu una am fost tăiată de un nebun cu cuţitul pe un picior. Altul a vrut să-mi introducă un obiect în fund şi n-am acceptat şi apoi m-a bătut. Nimeni nu ştie cam prin ce trecem în fiecare zi” se plânge Mădă.

Mony de 36 de ani se consideră cea mai norocoasă pentru că n-a luat bătaie decât de la cei cu care nu a acceptat să facă sex anal. E campioană la sex oral dar din păcate şi la amenzi.Spune că îi place îngheţata pe băţ şi nu vrea să iasă la “pensie” deşi o obsedează amenzile neplătite.”Eu am de plătit aproape două miliarde şi sunt campioană la toate.  Mădă şi Nela au rămas în urmă. Ele n-au de dat decât câte un milliard de căciulă. Oricum sunt fericită că orice mascul înfocat poate beneficia de servicii low cost de la noi trei” adaugă Mony.

La Buzău prostituţia pe variantele ocolitoare ale oraşului se practică de la sfârşitul anilor 90 odată cu agravarea situaţiei economice.

 CITEŞTE ŞI:Descindere a poliției în timpul unei filmări cu camera ascunsă

 VIDEO O prostituată care lucra în saloane de masaj din Londra şi-a dat proxeneţii în judecată

„Fata din curcubeu“, un spectacol despre viaţa unei prostituate, duminică seară în sala Consiliului Judeţean

„Urechilă” a terorizat-o pe „Bombonica” cu o sabie şi un pistol

 VIDEO Descindere într-un “cuibuşor de nebunii” din Buzău

VEZI VIDEO MAI JOS CU INTERVIUL INCENDIAR!

 

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.