duminică, 5 mai, 2024

VIDEO Prefectul Buzăului, George Sava, a venit cu bicicleta la serviciu. Vezi aici cum s-a descurcat

VIDEO Prefectul Buzăului, George Sava, a venit cu bicicleta la serviciu. Vezi aici cum s-a descurcat

Facebook
Twitter
Email
Prefectul de Buzău, George Sava, a renunțat la mașină, alegând să plece de acasă cu bicicleta spre locul de muncă, pentru a marca Ziua Mondială a Mediului. Echipat cu cască de protecție, prefectul a pornit spre Prefectură, alături de un subordonat, echipat de asemenea ca la carte. 

„Am ajuns mult mai repede cu bicicleta decât ajung, în mod obișnuit, cu mașina. De câte ori programul îmi va permite, voi veni cu bicicleta. Sunt un împătimit al bicicletei de mic copil și acum obișnuiesc să merg cu bicicleta. Ar trebui ca bicicleta să fie prezentă în oraș nu numai în weekend ci și în timpul săptămânii. De asemenea, mi-aș dori ca autoritățile să se implice mai mult în rezolvarea acestei probleme de circulație a bicicletelor în oraș”, a declarat la finalul călătoriei prefectul George Sava.
 
Prefectul a demonstrat că se pricepe la mersul pe bicicletă. El a semnalizat toate schimbările de direcție, a acordat prioritate de trecere pietonilor și a așteptat disciplinat la semafor, spre mirarea unor șoferi care l-au recunoscut în trafic.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.