luni, 6 mai, 2024

Gloria Buzău, la a treia victorie consecutivă: 2 – 0 cu CFR Suceava

Gloria Buzău, la a treia victorie consecutivă: 2 – 0 cu CFR Suceava

Facebook
Twitter
Email
Liga a doua la fotbal a programat miercuri etapa cu numărul 16, intermediară. Gloria Buzău a câștigat cu scorul de 2-0 în fața formației Rapid CFR Suceava, ambele reușite purtând semnătura lui Georgian Marcu. În urma succesului de ieri, deși implicată într-un uriaș scandal al meciurilor trucate, Gloria Buzău a ajuns la a treia victorie consecutivă în actualul sezon.

Începută cu o jumătate de oră întârziere din cauza stratului de zăpadă care s-a aşternut înaintea jocului, partida de ieri a fost la discreţia Gloriei. În prima repriză, gazdele au ratat două ocazii uriașe, ambele prin Răduca. Primul gol al partidei s-a marcat cu 5 minute înainte de pauză. Căpitanul Gloriei, Georgian Marcu, a transformat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri. În plină dominare buzoiană, când Gloria s-a apropiat periculos de poarta oaspeților în mai multe rânduri, în minutul 75, Rapid CFR Suceava ar fi putut să egaleze, însă portarul Sîrbu a intervenit excelent în faţa lui Enciu.
 
Liniştea în rândul buzoienilor a adus-o tot Georgian Marcu, cel mai bun jucător de pe teren, cu un şut imparabil din mijlocul careului, în minutul 88 al partidei. Gloria Buzău – Rapid Suceava s-a terminat cu scorul de 2-0, o victorie cu care gruparea buzoiană totalizează 20 de puncte şi rămâne pe locul 8. În acest moment, distanţa faţă de primul loc de play-off, ocupat acum de Sport Club Bacău, s-a redus la numai 2 puncte. Etapa viitoare, Gloria va evolua în Giulești, împotriva liderului Seriei I, Rapid București, meci care va avea loc luni seară.
 
To ieri, în cadrul etapei a 16-a, s-au mai disputat partidele: Sport Club Bacău – Bucovina Pojorâta 2-1, ACS Berceni – Dunărea Călăraşi 0-5, CS Baloteşti – FC Academica Clinceni 0-2, Ceahlăul Piatra Neamţ – Rapid Bucureşti 0-2 și Oţelul Galaţi – Dacia Unirea Brăila 0-1.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.