duminică, 5 mai, 2024

Copiii din Buzău, așteptați luni la o întâlnire cu Gașca Zurli

Copiii din Buzău, așteptați luni la o întâlnire cu Gașca Zurli

Facebook
Twitter
Email
Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România, ajunge luni, 28 septembrie, la Buzău. Spectacolul este programat, de la ora 18.00, la sala Consiliului Județean de pe Bulevardul Bălcescu. Conceptul „Zurli“ a fost inventat în urmă cu cinci ani de Mirela Retegan, din dorința de a crea un produs de divertisment pentru toată familia. 

Muzica este scrisă de Mirela Retegan și compusă de Cornel Sorian, fostul lider al trupei Stigma și fostul soț al Mirelei. Cei doi au rămas în echipă ca părinți ai Mayei și producători muzicali pentru Zurli. Cornel este stabilit la Londra și vine periodic  în țară pentru înregistrări. De-a lungul timpului, el a produs peste 50 de cântece pentru Zurli.
 
Personajele Găștii Zurli sunt Zdrăngănel, Clopoțel, Truli, Fetița Zurli și Mirela – prezentatoarea – personaje ale Companiei de Evenimente Zurli. Spectacolul de la Buzău, „Vreau Pupic de noapte bună“ este inclus în turneul național și are ca temă modul în care putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.