luni, 20 mai, 2024

Loredana și Cargo, printre vedetele ediției din acest an ale Serbărilor Timișoreana

Loredana și Cargo, printre vedetele ediției din acest an ale Serbărilor Timișoreana

Facebook
Twitter
Email
În zilele de 8 și 9 august, buzoienii sunt invitați să savureze bere proaspătă și să se bucure de muzică, la o nouă ediție a Serbărilor Timișoreana. Peetrecerile din weekend vor avea loc pe platoul din centrul orașului, începând cu ora 14.00. 

Serbările Timișoreana  îi așteaptă și anul acesta pe locuitorii orașului Buzău cu o mulțime de surprize și, mai ales, cu muzică bună. Platoul Dacia se va transforma într-un loc al veseliei, cu multă bere pusă la rece, grătare încinse, concursuri și standuri speciale cu suveniruri sau fotografii pregătite pentru locuitorii orașului Buzău și nu numai.
 
„Serbările Timișoreana sunt un mare motiv de bucurie pentru noi și un mod prin care ajungem și mai aproape de consumatori. Îi invităm cu drag pe buzoieni să se bucure de aceste două zile de vară cu bere bună și multă veselie. Le-am pregatit o mulțime de surprize anul acesta: de la concursurile amuzante și standurile speciale, până la mâncarea tradițională alături de berea întotdeauna proaspătă și rece,” a declarat Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana.
 
Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de nume importante ale muzicii românești. Astfel, sâmbătă, 8 august, Cargo va susține un concert aniversar pentru cei 30 de ani de carieră, iar Ansamblul Țara Vrancei va aduce bucuria muzicii populare tradiționale. Duminică, 9 august, buzoienii vor petrece alături de energica Loredana și Mihai Mărgineanu, care au pregătit spectacole memorabile.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.