duminică, 14 iulie, 2024

VIDEO Atenție, cade tencuială în centrul Buzăului! Poliția a izolat trotuarul cu bandă

VIDEO Atenție, cade tencuială în centrul Buzăului! Poliția a izolat trotuarul cu bandă

Facebook
Twitter
Email

Buzoienii se expun unor riscuri mari atunci când se deplasează pe trotuarul de lângă o importantă clădire din centrul orașului. Bucăți mari de tencuială s-au desprins de pe fațada fostului sediu Romtelecom, situat la intersecția străzii Ostrovului cu bulevardul Nicolae Bălcescu.

O placă de circa trei metri lungime și peste jumătate de metru lățime s-a desprins de pe fațadă și a căzut de la circa zece metri înălțime.

Bucata de tencuială s-a spart iar resturile de ciment s-au împrăștiat pe aleea către intrarea în imobil. Din fericire, nu au fost victime.

Zona este intens circulată, însă incidentul a avut loc, duminică după-amiază, la o oră cu trafic pietonal redus.

În urma sesizărilor din partea unor trecători, Poliția Locală Buzău a îngrădit cu bandă perimetrul în care au picat bucățile de tencuială.

Clădirea de pe fațada căreia s-a desprins placa de ciment aparține Romtelecom și este scosă la vânzare de mai mulți ani. Imobilul este nefuncțional de peste un deceniu, perioadă în care nu a mai beneficiat de lucrări de întreținere.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.