duminică, 5 mai, 2024

VIDEO Tânără atacată de un obsedat sexual în scara unui bloc

VIDEO Tânără atacată de un obsedat sexual în scara unui bloc

Facebook
Twitter
Email

Suspectul, un liceean de 19 ani, a agresat sexual o tânără de 24 de ani în scara unui bloc de pe bulevardul Unirii. Incidentul s-a produs chiar la orele amiezii când zona era intens circulată. Obsedatul, a fost identificat după ce oamenii legii au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere aflate la locul producerii incidentului. Victima de 24 de ani a trăit clipe de groază în momentul întâlnirii cu atacatorul. A fost urmărită până în scara blocului imediat după ce şi-a luat rămas bun de la prietenul ei. Ajunsă în dreptul liftului, fata povesteşte că a fost atacată cu sălbăticie de un necunoscut.”A încercat să-mi dea pantalonii jos, am ţipat şi apoi m-am luptat cum am putut cu el preţ de vreo 2 minute.Deşi ţipam cât puteam nu-mi dădea drumul.A reuşit să mă pipăie pe sâni apoi mi-a băgat mâna în chiloţi.Ca să nu-mi dea pantalonii jos m-am lăsat pe vine şi apoi m-am prăbuşit încercând să-l lovesc cu picioarele.Am avut noroc cu vecinii care au sărit să mă salveze şi l-au pus pe fugă” ne-a declarat Cristina B, victima de 24 de ani.
În tot acest timp părinţii victimei habar nu aveau prin ce calvar trece fiica lor pe casa scării.”Am văzut-o pe geam când a venit la intrarea în bloc, şi m-am dus să deschid când a sunat la interfon. De la geam am văzut pe cineva în spatele ei dar n-am ştiut că o va urmări în bloc.Am început să-mi fac griji când am văzut că nu mai ajunge în casă.Într-un târziu când a sunat la uşă mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva rău pentru că plângea în hohote” ne-a declarat Elena B, mama victimei.
Părinţii victimei au aflat în timpul anchetei că atacatorul nu ar fi la prima ispravă de acest gen, dar până acum a scăpat basma curată.”Anchetatorii mi-au spus că a mai făcut de 4 ori aceeaşi faptă şi a scăpat pentru că legile sunt proaste.Acum fata mea e speriată şi nu mai are curaj să iasă pe stradă.trebuie să ia cineva măsuri cu acest individ, să-l lege, să-i facă ceva” ne-a declarat Romică B, tatăl victimei.
Agresorul a fost identificat după ce oamenii legii au vizonat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere aflate în zonă. Poliţiştii l-au reţinut pe suspect, în cursul anchetei satabilindu-se că acesta este elev în ultimul an la un colegiu din municipiu.
Atacatorul a fost reţinut pentru 24 de ore iar astăzi va fi prezentat judecătorului cu propunerea de arestare prevenitvă pentru 29 de zile.
Dacă se va stabili că suferă de tulburări psihice, elevul ar putea fi internat obligatoriu într-un centru pentru  tratament de specialitate în caz contrar el fiind pasibil de închisoare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.