luni, 6 mai, 2024

Şoc şi groaza la Nehoiu.Un pieton a fost rănit de un camion cu lemne care s-a răsturnat lângă el

Şoc şi groaza la Nehoiu.Un pieton a fost rănit de un camion cu lemne care s-a răsturnat lângă el

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat de 52 de ani, din orașul Nehoiu, județul Buzău, a fost la un pas de moarte, în această dimineață, din cauza unui accident care s-a produs în fața sa. Remorca unui camion cu bușteni s-a răsturnat pe drumul național 10 iar unul dintre lemnele care s-au desprins au distrus un zid, bucăți din ciment sărind în piciorul pietonului.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 10.30, pe sensul dinspre Brașov către Buzău al drumului național.

Camionul cu remorcă, plin cu bușteni, s-a răsturnat chiar în curba din dreptul pieței agroalimentare. Încărcătura s-a desprins iar lemnele au luat-o la vale, spre piața aflată sub nivelul curbei în care s-a produs evenimentul.

Șoferul, un tânăr de 36 de ani din Gura Teghii, le-a spus polițiștilor că nu avea viteză în curbă și că nu își explică de ce s-a răsturnat remorca din spate. El nu consumase alcool iar transportul de lemne era autorizat.

Din păcate, un pieton care urca treptele dinspre piață către șoseaua națională a fost rănit la picior, în urma accidentului.

Buștenii au rupt în cădere un gard din ciment iar bucăți din el au sărit în piciorul bărbatului, un buzoian de 52 de ani, venit în vizită la Nehoiu. Victima a fost transportată la spitalul județean Buzău, cu suspiciune de fractură la nivelul femurului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.