duminică, 5 mai, 2024

Două accidente mortale s-au produs cam în același moment, la Mihăilești și Oreavu. Victime sunt pietoni neatenți

Două accidente mortale s-au produs cam în același moment, la Mihăilești și Oreavu. Victime sunt pietoni neatenți

Facebook
Twitter
Email
Zi neagră, pe șoselele Buzăului. Două persoane și-au pierdut viața în accidente petrecute, luni seară, la interval de numai câteva minute între ele. Victime sunt pietoni care au traversat neregulamentar șoseaua europeană E 85, unul la Mihăilești, iar celălalt, în localitatea Oreavu, de lângă Râmnicu Sărat.

Primul accident a avut loc în jurul orei 19.00, pe raza comunei Mihăilești, în afara localității. Un bărbat de 60 de ani a fost izbit puternic de un autoturism condus de un bucureștean, care circula dinspre Buzău spre București. Accidentul a avut loc în afara localității, la ieșirea din satul Mihăilești.
 
Șoferul, un tânăr de 39 de ani, le-a spus polițiștilor că nu apucase să accelereze foarte mult după ieșirea din sat atunci când a observat silueta bărbatului pe axul drumului. A tras dreapta de volan, ajungând chiar într-un șanț, însă manevra nu a fost eficientă. Pietonul a murit pe loc. Acesta a fost recunoscut de localnici ca fiind unul dintre sărmanii satului, om fără casă și familie.
 
După numai câteva minute de la evenimentul din Mihăilești, un accident parcă tras la indigo s-a produs în celălalt capăt al județului, aproape de Râmnicu Sărat.
 
O șoferiță din București, în vârstă de 42 de ani, a rănit grav un pieton care traversa neregulamentar șoseaua europeană, pe raza satului Oreavu. Victima, un bărbat din sat, în vârstă de 54 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, însă a decedat o jumătate de oră mai târziu pe masa de operație.
 
Tot luni seară, o tânără de 35 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost izbită de un autoturism, în timp ce traversa șoseaua națională pe o trecere de pietoni din apropierea intersecției cu strada Principele Ferdinand. Victima a fost transportată de o ambulanță SMURD la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, unde medicii i-au acordat îngrijirile necesare. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.