duminică, 19 mai, 2024

VIDEO Membrii ACL din Buzău au sărbătorit în centrul orașului

VIDEO Membrii ACL din Buzău au sărbătorit în centrul orașului

Facebook
Twitter
Email
Aproape 20 de persoane au sărbătorit, în centrul oraşului Buzău, rezultatul indicat de exit-poll-uri în dreptul candidatului lor, Klaus Iohannis. Deputaţii Cezar Preda şi George Scutaru au fost prezenţi pe platou, scandând lozinci împotriva PSD. În cealaltă tabără, starea de spirit a fost una mai rezervată. 

Imediat după închiderea urnelor, Cezar Preda le-a mulţumit buzoienilor de bună credinţă care au ieşit duminică la vot şi care au crezut în candidatul Dreptei. 
 
”Sunt convins ca Iohannis va câştiga la diferenţă de două procente dar vom vedea mâine dimineaţă. E treaba social-democraţilor dacă ei îl anunţă de acum câştigător pe Ponta, ei vor să aibă de fiecare data câte-o Mihaela, dragostea mea”, a spus Preda referindu-se la momentul în care la prezidenţialele din 2009.
 
După închiderea urnelor, liderii social-democraţi au fost de rezervaţi în declaraţii, spunând că, deşi au încredere că Victor Ponta va câştiga, preferă să se abţină de la declaraţii. 
 
”S-a jucat pe regiuni, lucru care n-ar fi trebuit. E urât ca ţara să fie divizată în regiuni, dar aşa stau lucrurile. Aşteptăm rezultatele finale. Vom face numărăturile să vedem rezultatul. Pentru judeţul Buzău anticipez un rezultat extraordinar pentru Victor Ponta şi dezastruos pentru Iohannis. La fel şi pe municipiul Buzău. Nu ne hazardăm în declaraţii dar eu sunt sigur că Victor Ponta va ieşi preşedinte”, a declarat preşedintele PSD Buzău.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.