miercuri, 21 februarie, 2024

Cel mai mare eveniment fotbalistic, la Buzău: SuperCupa Campionilor. Vom vedea pe teren foste glorii ale fotbalului dar și naționala artiștilor

Cel mai mare eveniment fotbalistic, la Buzău: SuperCupa Campionilor. Vom vedea pe teren foste glorii ale fotbalului dar și naționala artiștilor

Facebook
Twitter
Email
SuperCupa Campionilor va reuni, mâine seară, pe stadionul din Crâng, Naţionala Artiştilor, Gloria Buzău Old Boys, Oţelul Galaţi Old Boys, precum şi echipa care a disputat în 2003 barajul de promovare în Divizia A cu Poli AEK.

 Între meciurile care se vor disputa la lumina reflectoarelor va avea loc un mic recital al componenţilor din Naţionala Artiştilor. 
 
Au mai rămas câteva ore zile până la SuperCupa Campionilor, eveniment organizat, pe arena din Crâng, de AECTS Buzăul Sportiv, FotbalFest şi FC Gloria Buzău. 
 
Cei mai tineri dintre microbiştii buzoieni vor avea posibilitatea de a-i vedea la joc pe foştii mari jucători ai formaţiilor Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi, alături de selecţionata României, campioană mondială a artiştilor, în 2014, la Moscova.
 
Vor ajunge astfel pe gazonul arenei buzoiene cântăreți cunoscuți precum Kamara, Adrian Enache sau Aurelian Temișan, realizatorii TV dani Oțil și Dan Cruceru, dansatorul Cornel Păsat sau actorii Andrei Duban și Lucian Ghimiși.  
 
Oficialii Gloriei Buzău îşi doresc să atragă un număr cât mai mare de spectatori pe principala arenă din oraş, mai ales că accesul spectatorilor este gratuit.
 
Evenimentul are un scop caritabil, iar atât la intrarea în stadion, cât şi în tribune se vor afla urne pentru donaţii către Crucea Roşie – Filiala Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.