sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO Stâlp de curent, de pe Transilvaniei, retezat de un bolid scăpat de sub control

VIDEO Stâlp de curent, de pe Transilvaniei, retezat de un bolid scăpat de sub control

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian în vârstă de 36 de ani a ajuns la Urgențele Spitalului Județean, după ce a intrat cu bolidul într-un stâlp de electricitate. Accidentul s-a produs sâmbătă seară pe strada Transilvaniei, lângă depozitele en-gros.

Șoferul în vârstă de 36 de ani a fost scos din mașină de câțiva oameni care au ieșit din curți imediat ce au auzit bubuitura produsă de impactul autoturismului cu stâlpul.

Martorii spun că șoferul, pentru a evita impactul cu o dubă în care erau mai mulți oameni, a tras de volan însă a ajuns pe trotuar apoi într-un stâlp.

Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul din beton a fost retezat, fiind ținut pe poziție de armătură și cablurile aeriene.

Traficul rutier a fost restricționat mai bine de o jumătate de oră. Muncitorii furnizorului de electricitate au fost chemați la locul accidentului pentru a începe lucrările de înlocuire a stâlpului deteriorat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.