duminică, 19 mai, 2024

VIDEO Reacția Poliției după ce interlopul Comitet a făcut un Live prin care îi amenința pe spoitorii și românii din Poștă

VIDEO Reacția Poliției după ce interlopul Comitet a făcut un Live prin care îi amenința pe spoitorii și românii din Poștă

Facebook
Twitter
Email

Buzoianul dovedit de autorități ca fiind cel care a împrăștiat noul coronavirus în trei cartiere din municipiul Buzău s-a ales cu dosar penal și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice după ce miercuri a proferat amenințări față de concetățenii din cartierul Poștă, de pe unul dintre conturile sale de socializare. Polițiștii s-au autosesizat și au demarat cercetări.

Asaltat de mesaje ofensatoare din partea a numeroși buzoieni și vecini de cartier, inclusiv țigani spoitori, Comitet s-a simțit dator să le spună tuturor că nu el este cel care a a adus virusului de la Bărbulești.

În filmare, bărbatul de 41 de ani, care a făcut live-ul din salonul Spitalului ”Victor Babeș” din Capitală, acolo unde este internat, folosește un limbaj amenințător, spunând că nu este el sursa focarului COVID-19. Ulterior, a șters filmarea.

Poliția a reacționat în urma amenințărilor cu moartea la adresa tuturor „țiganilor și românilor” din cartier, care l-au acuzat de provocarea (neintenționată) a focarului.

În urma imaginilor apărute în spațiul public în care un buzoian de 41 de ani profera într-o postare pe o rețea de socializare injurii și amenințări cu acte de violență unor locuitori din municipiul Buzău polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări.

”Din primele cercetări a reieșit că bărbatul, diagnosticat cu virusul Covid-19, ar fi adresat amenințări locuitorilor pe fondul acuzelor ce i-ar fi fost aduse ca fiind responsabil de răspândirea virusului. Prin amenințările adresate, buzoianul a creat o stare de temere în rândul cetățenilor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

În cauză, polițiștii au demarat cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 din Codul Penal.

Comitet are deja dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în care este cercetat împreună cu soția sa.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.