duminică, 19 mai, 2024

VIDEO Dacia Duster, supusă unui inedit test de forță. Rezultatul stârnește dezbateri aprinse pe rețelele de socializare

VIDEO Dacia Duster, supusă unui inedit test de forță. Rezultatul stârnește dezbateri aprinse pe rețelele de socializare

Facebook
Twitter
Email

Dacia Duster poate scoate din necaz fermierii cărora li se strică tractoarele și nu au cu ce aduce furajele de pe câmp. O demonstrație de forță a mașinii produse în România a fost filmată de un vlogger buzoian pasionat de mașini, proprietarul unui Duster trecut deja prin multe încercări.

Cosmin Crăcin (37 de ani) a filmat zilele trecute un inedit test de forță la care și-a supus propria mașină, Duster-ul ”Ironman” devenit deja celebru pe Youtube și Facebook.

În cadrul experimentului, Duster-ul lui Cosmin a tractat un ansamblu de tractoare, remorci cu baloți de paie, și autoutilitare, care împreună ar fi cântărit peste 30 de tone, după aprecierea autorului testului.

La început, mașina a rulat câțiva metri cu tracțiune doar pe puntea din față. Și mai ușor a înaintat după comutarea mașinii la tracțiune 4×4. „Să mai zică cineva că nu trage Duster-ul!”, a fost concluzia lui Cosmin exprimată scurt și tare la sfârșitul experimentului.

La final, Cosmin Crăciun s-a filmat cum își conduce mașina spre casă, cu viteză, pentru a le demonstra scepticilor că ”Ironman” a scăpat teafăr după experimentul extrem.

Clipul de zece minute a strâns pe Youtube, în trei zile, peste 20.000 de vizualizaări și foarte multe reacții din partea urmăritorilor, unele de laudă la adresa mărcii auto, altele critice.

”Este bine să se știe că, urmărind câteva episoade bune ale tale, am hotărât să iau un Duster, pe care îl am deja în ogradă. Nu-i nou deloc dar am încredere în el”, a scris Adrian Gaulschi.

”Oricât ar trage, pentru mine o astfel de mașină full la 22.000 de euro e prea mult. Confortul, calitatea materialelor, rapoartele la cutia de viteze, obositoare la condus pe drumuri lungi și faptul că se devalorizează repede sunt niste puncte pe care eu le iau în seamă”, a transmis Adi Petrescu.

În ianuarie 2022, Cosmin Crăciun a pornit cu Duster-ul său într-o călătorie de 10.000 de kilometri, spre tărâmul lui Moş Crăciun, Laponia (Finlanda). A făcut parte dintr-un convoi de patru maşini, toate conduse de români pasionaţi de cai-putere.

Cosmin Crăciun este membru al Clubului Best Ride. În timpul său liber, buzoianul se dedică activităţilor şi competiţiilor de rally-raid şi off-road, la volanul unei Dacii Duster îmbunătăţite.

A investit în maşina sa peste 7.000 de euro, ca să-i mărească performanţele pe teren accidentat. La volanul Duster-ului, buzoianul a reuşit să câştige majoritatea competiţiilor, în urma cărora a strâns medalii, diplome şi amintiri de neuitat din cele mai frumoase zone ale ţării.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.