duminică, 19 mai, 2024

VIDEO Asalt al polițiștilor într-o discotecă din Buzău. Au fost săltați trei petrecăreți care aveau droguri la ei

VIDEO Asalt al polițiștilor într-o discotecă din Buzău. Au fost săltați trei petrecăreți care aveau droguri la ei

Facebook
Twitter
Email

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 44 de ani se vor alege cu dosar penal după ce polițiștii au descoperit asupra lor pliculeţe ce substanțe ce par a fi droguri. Aceștia se aflau printre clienții celei mai mari discoteci în aer liber din Buzău.

Cei trei bărbați au fost prinși în weekend, atunci când oamenii legii au efectuat o razie în mai multe zone din municipiu.

Potrivit IPJ Buzău, în perioada 1 – 3 iulie, pe raza judeţului Buzău au fost desfăşurate mai multe razii cu efective mărite.

„În timpul acţiunilor au fost depistaţi într-o societate comercială trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 32 şi 44 de ani, asupra cărora în urma controlului corporal au fost găsite pliculeţe cu o substanţă susceptibilă de a avea efecte psihoactive”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Plicurile suspecte au fost confiscate şi predate Serviciului Combaterea Criminalităţii Organizate (SCCO) în vederea stabilirii naturii substanţei și luarea măsurilor legale.

Polițiștii de la SCCO vor stabili și dacă aceștia erau consumatori sau traficanți de droguri.

În timpul razzilor din weekend, poliţiştii au verificat şi legitimat aproximativ 200 de persoane şi au oprit în trafic pentru control aproximativ o sută de autovehicule. Totodată, echipajele din teren au verificat peste 30 de unităţi comerciale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.