sâmbătă, 18 mai, 2024

Șoferițe rănite în accidente rutiere produse pe drumurile din județul Buzău

Șoferițe rănite în accidente rutiere produse pe drumurile din județul Buzău

Facebook
Twitter
Email

O femeie a fost rănită, marți după-amiază, într-un accident rutier produs pe Dj 203G, în comuna Merei.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Buzău către Merei, de către o șoferiță în vârstă de 43 de ani, din Merei, și un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Buzău.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferiței care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La orele dimineții, un eveniment rutier s-a produs la intersecția Calea Eroilor cu Șoseaua Nordului, soldat de asemenea cu rănirea unei femei.

A fost o coliziune între un autoturism condus dinspre Ploiești către Buzău, de către o șoferiță de 50 de ani, din Buzău și un autocamion care circula din direcția Șoseaua Nordului către Ploiești, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Smeeni.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței, care a fost prelauată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.