duminică, 19 mai, 2024

Femeie din Buzău, forțată de fostul iubit să continue relația prin șantajarea cu imagini în ipostaze intime

Femeie din Buzău, forțată de fostul iubit să continue relația prin șantajarea cu imagini în ipostaze intime

Facebook
Twitter
Email

După aproape jumătate de an de relație forțată cu un bărbat care o șantaja cu înregistrări compromițătoare, o femeie a cerut ajutorul polițiștilor de investigații criminale. Aceștia au aranjat un flagrant împreună cu victima, iar zilele trecute individul le-a picat în plasă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au depistat în flagrant delict un buzoian în vârstă de 38 de ani, în timp ce şantaja o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Cochirleanca.

Din cercetări a reieşit că, până în vara anului 2021, cei doi ar fi întreţinut relaţii sexuale consimţite. În acea perioadă, bărbatul ar fi realizat înregistrări video cu persoana vătămată surprinsă în ipostaze intime, fără acordul său.

Ulterior, după ce partenera a decis să rupă relația, buzoianul a început să o amenințe cu divulgarea clipurilor compromițătoare, în scopul de a o determina să continue întâlnirile. Femeia a acceptat compromisul aproape o jumătate de an.

Zilele trecute, a decis să ceară ajutorul polițiștilor, astfel că au organizat împreună un flagrant. Luni, femeia de 44 de ani a acceptat o nouă întâlnire cu partenerul ei, la apartamentul acestuia din orașul Buzău.

Polițiștii au intervenit în momentul în care cei doi se certau din cauza clipurilor folosite pentru șantajare. Bănuitul a fost condus la sediul Poliţiei, împotriva acestuia fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, pe bază de ordonanţă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.