vineri, 3 mai, 2024

Robert Burtanete, desemnat sportivul lunii aprilie în judeţul Buzău

Robert Burtanete, desemnat sportivul lunii aprilie în judeţul Buzău

Facebook
Twitter
Email

După Marina Andreea Baboi, laureata lunii martie, tânărul gimnast Robert Burtanete, de la CSS Buzău, a fost desemnat sportivul lunii aprilie în judeţul Buzău. Ca răsplată, sportivul a primit o diplomă şi suma de 500 de lei din partea Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Buzău. Elevul profesorului Dragoş Bârzu a fost declarat sportivul lunii aprilie pentru cele şapte medalii cucerite la Campionatului Naţional Şcolar de gimnastică (locul I la individual compus, sărituri şi paralele, locul II la cal cu mânere, locul III la sol, inele şi bară), competiţie desfăşurată în sala CSS Buzău.

Începând cu luna februarie a acestui an, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău şi-a propus să premieze lunar cel mai bun sportiv al judeţului. În acest sens, instituţia condusă de Romeo Lungu a hotărât să ia în considerare rezultatele obţinute de către sportivi la Campionate Naţionale, Cupa Ro­mâniei, Campionate Balcanice, Campionate Europene, Campionate Mondiale şi etape de Cupe Europene şi Mondiale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.