joi, 13 iunie, 2024

Carmen Ichim și Adrian Mocanu, oferta PNL Buzău pentru alegerile locale din 9 iunie. Nume noi propuse de liberali și pe listele de consilieri

Carmen Ichim și Adrian Mocanu, oferta PNL Buzău pentru alegerile locale din 9 iunie. Nume noi propuse de liberali și pe listele de consilieri

Facebook
Twitter
Email

Liberalii candidați la Primăria Buzău și Consiliul Judetean Buzău și-au depus dosarele de candidatură cu semnăturile strânse de la susținătoril la Birourile Electorale Județean și Local. Carmen Ichim, este candidatul propus de PNL pentru funcția de primar al Buzăului iar Adriam Mocanu se va lupta pentru șefia Consiliului Județean.

Camen Ichim și-a depus candidatura luni dimineață la Biroul Electoral Municipal ea fiind însoțită de grupul de consilieri și de cei doi parlamentari de Buzău, Claudia Benchescu și Vlad Mircea Pufu.

 

După depunerea candidaturii Carmen Ichim a organizat o scurtă conferință în care a precizat printre altele că, Buzăul are șansa de a avea pentru prima oară o femeie primar, consultarea buzoienilor în privința implementării proiectelor fiind una dintre prioritățile sale. Ichim a mai spus ca funcția de primar generează multe probleme dar și multe satisfacții  mai ales când sunt finalizate anumite proiecte în beneficiul buzoienilor.

Președintele interimar al PNL Buzău, Adrian Mocanu și echipa de consilieri s-au prezentat luni după amiază la Biroul Electoral Județean.

Primul pe lista de consilieri a fost înscris Adrian Mocanu, urmat de Carmen Ichim și multe nume noi pe care PNL le propune ca opțiune pentru miniparlamentul județean.

„Nu cred că oameni parașutați de la București îi pot reprezenta pe buzoieni!” a precizat Adrian Mocanu după depunerea candidaturii, liderul interimar al PNL făcând aluzie la contracadidații propuși pentru alegerile locale de alte formațiuni politice.

Lista parțială a consilierilor județeni  depusă de PNL Buzău:

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.