joi, 13 iunie, 2024

Adolescent din Buzău, căutat de poliție după ce a fost filmat când fură bicicleta unui copil

Adolescent din Buzău, căutat de poliție după ce a fost filmat când fură bicicleta unui copil

Facebook
Twitter
Email

Poliția din Buzău este pe urmele unui adolescent care a furat bicicleta unui copil care se afla la cumpărături, într-un magazin. Înregistrările de pe o cameră de supraveghere au surprins fapta. Întâmplarea a avut loc seara, la o oră în care magazinul era încă frecventat de clienți.

Imaginile cu momentul în care bicicleta este sustrasă din fața magazinului au fost făcute publice chiar de către mama copilului.

Băiatul venise la magazin cu bicicleta, pe care o lăsase rezemată de geam. În puținul timp în care acesta se afla în magazin, câțiva adolescenți au trecut prin zonă, iar unuia dintre ei i-a atras atenția bicicleta lăsată neasigurată de copil.

În imaginile de pe camerele de supraveghere se poate vedea cum ceilalți tineri se îndepărtează de magazin, în timp ce unul dintre ei rămâne cu privirea agățată de bicicletă. Privește în jur, pentru a se asigura că nu este văzut, după care o sustrage și se face nevăzut.

Pentru că bicicleta nu a fost returnată nici după apelul făcut pe Facebook, părinții copilului au făcut plângere la poliție, autorul furtului riscând să primească inclusiv o pedeapsă cu închisoarea. Conform Codului Penal, furtul se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.