duminică, 19 mai, 2024

Inedit! Preotul Paul Negoiță vrea să-i cunoască personal pe buzoienii care i-au solicitat să candideze

Inedit! Preotul Paul Negoiță vrea să-i cunoască personal pe buzoienii care i-au solicitat să candideze

Facebook
Twitter
Email

Într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook, preotul Paul Negoiță anunță o întâlnire cu membrii comitetului de inițiativă care și-a exprimat dorința de a candida la Primăria Buzău. Pentru acest demers, este de așteptat ca în zilele următoare preotul Negoiță să își anunțe official candidatura și în același timp să se autosuspende din preoție.

Sunt impresionat de inițiativa domniilor lor, așa cum, în urmă cu patru ani, am avut ochii în lacrimi când am văzut numărul uriaș de voturi reale. Le mulțumesc tuturor și sunt sigur că bulgărele susținerii și al libertății va crește. Desigur, nu va fi ușor. Vor începe atacurile. Disperarea e mare. S-au chinuit politicienii să blocheze partidele și mare parte din presă. Doar asemenea grupuri de inițiativă nu pot fi controlate.

Nu vom avea presă, dar avem pagini de facebook. Nu avem instituții, dar iubim oamenii din ele. Vor spune că suntem ai unora sau ai altora, dar se înșeală amarnic. Nu le semănăm politrucilor. Asemenea unei mari părți a populatției din Buzău nici eu nu sunt „pasăre de colivie”.

Noi suntem liberi și avem curajul asumării libertății noastre. De aceea, în perioada următoare o să vă aduc la cunoștință tot ceea ce vom întreprinde în scopul manifestării drepturilor noastre. Toți cei care împărtășim aceleași idealuri trebuie să ne întâlnim în acțiunile noastre care vor urma!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.