duminică, 19 mai, 2024

Acțiune în miez de noapte, pentru ridicarea tarabelor care sufocau intrarea în Piața Centrală

Acțiune în miez de noapte, pentru ridicarea tarabelor care sufocau intrarea în Piața Centrală

Facebook
Twitter
Email

Primarul Constantin Toma s-a ținut de cuvânt și a eliberat spațiul de la intrarea în Piața Centrală, unde tarabe inestetice ocupau trotuarul pe o porțiune de peste 50 de metri. Tonetele au fost ridicate pe parcursul nopții de joi spre vineri, pentru a nu deranja examenul de Bacalaureat de la Colegiul Mihai Eminescu, după cum a ținut să explice Constantin Toma pe Facebook.

Acțiunea a fost demarată în cursul nopții când jandarmi, polițiști locali și angajați ai societății Piețe Târguri și Oboare au fost solicitați să asigure ordinea și să ridice de pe domeniul public tarabele care ocupau spațiul.

”Am luat decizia de a ridica tarabele de pe strada Independenței pe parcursul nopții fără a mediatiza evenimentul pentru a nu perturba activitatea în Piața Centrală și examenul de Bacalaureat la Colegiul Eminescu. Le mulțumesc comercianților că au înțeles mesajul meu si și-au luat mărfurile din spațiile respective pentru a fi eliberat trotuarul”, a scris Constantin Toma pe Facebook.

Conform surselor din Palatul Comunal, vor urma, cel mai probabil la sfârșitul lunii, chioșcurile din Parcul „Sfinții Îngeri”, ale căror proprietari au acte în regulă, dar autorizațiile au fost emise de Primărie cu încălcarea legii – fiind situate în imediata vecinătate a Bisericii „Sfinții Îngeri”, care este monument istoric, dar și pe spațiul verde -, precum și tarabele de pe Aleea Trandafirilor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.