vineri, 3 mai, 2024

Se fac înscrieri pentru primul concurs de semi-maraton montan din județul Buzău, găzduit de stațiunea Sărata Monteoru

Se fac înscrieri pentru primul concurs de semi-maraton montan din județul Buzău, găzduit de stațiunea Sărata Monteoru

Facebook
Twitter
Email

Organizatorii ”Istrița Escape” îi învită pe cei care iubesc sportul și natura să ia parte, pe 29 octombrie, la concursul de semi-maraton montan care se adresează alergătorilor profesioniști și amatori.

Pentru a face față celor peste 20 de kilometri de alergare, în ascensiune, sportivii interesați vor trebui să se echipeze corespunzător.

Traseele se vor desfășura în întregime pe poteci și drumuri forestiere, prin pădure sau pe poienile de pe dealul Istrița și vor fi marcate și supravegheate de către organizator. Marcajul va fi realizat cu bandă de plastic și indicatoare de carton. Vor exista puncte de revitalizare și suport pe trasee.

Pe străzile din ineriorul stațiunii Sărata Monteoru va fi organizat un mini-maraton și pentru cei mici. Detalii privind condițiile de participare sunt postate pe site-ul concursului organizat de XM Raid Buzău: www.istrita-escape.ro.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.