duminică, 19 mai, 2024

VIDEO Cascadorie pe străzile Buzăului. Doi răniţi şi trei autoturisme avariate, bilanţul unui accident produs azi-dimineaţă

VIDEO Cascadorie pe străzile Buzăului. Doi răniţi şi trei autoturisme avariate, bilanţul unui accident produs azi-dimineaţă

Facebook
Twitter
Email
Accident spectaculos, la primele ore ale dimineții, în fața spitalului de urgenţă Buzău. O mașină scăpată de sub control de un șofer de 25 de ani a făcut praf alte două autoturisme care erau parcate lângă bordură. În urma incidentului, două tinere aflate în mașina care a provocat accidentul au ajuns la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri.

Noapte cu ghinion pentru patru tineri care se întorceau de la distracţie. Când mai aveau câteva sute de metri până acasă, șoferul a făcut o depășire riscantă, apoi a pierdut controlul volanului și mașina a derapat pe o porțiune cu gheață.
 
Scăpat de sub control, autoturismul s-a răsucit de câteva ori pe șosea lovind două autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului.
 
Polițiștii spun că accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei excesive.
 
Martorii care au auzit bubuitura spun că tinerii au avut un mare noroc, una dintre mașini blocând impactul cu o țeavă de gaze care alimenta mai multe case din zonă.
 
Pagubele sunt destul de mari, una dintre mașini fiind distrusă în totalitate.
 
În urma testării cu etilotestul, oamenii legii au stabilit că șoferul care a provocat incidentul rutier nu a consumat băuturi alcoolice.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.