duminică, 19 mai, 2024

Copii din tabăra de la Poiana Pinului, răniți într-un accident produs de un tânăr de 21 de ani

Copii din tabăra de la Poiana Pinului, răniți într-un accident produs de un tânăr de 21 de ani

Facebook
Twitter
Email

Trei adolescenți, de 15 și 16 ani, au fost izbiți de un autoturism în timp ce se aflau pe marginea drumului DJ 203 C. O mașină condusă de un șofer de 21 de ani a ieșit dintr-un complex turistic din zonă după care a derapat pe pietriș și nu a mai putut fi controlată, izbindu-i în plin pe tineri.

Din primele date, victimele sunt adolescenți din Râmnicu Sărat, doi băieți și o fată, care se aflau în tabără la Poiana Pinului. Ei ieșiseră, în această seară, la plimbare, în apropierea taberei. Autorul accidentului este din Mierea, comuna Tisău.

Potrivit medicilor de la Unitatea de Primire Urgente de la Spitalul de Urgente Buzau, doi dintre copii sunt în stare stabilă și se află în afara pericolului, iar cel de-al treilea are o fractură deschisă de gambă dreapta și o lovitură la cap.

Copiii răniți se aflau într-o tabără de voluntariat alături de alți o sută de membri ai unor ONG-uri din toată țara. Valerian Țuclea, organizatorul taberei care urmează să se încheie marți, a declarat că tinerii au fost corect supravegheați pe toată perioada acțiunii, inclusiv în momentul producerii tragediei.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.