sâmbătă, 4 mai, 2024

Bicicletele în tandem pot circula din nou prin Parcul Crâng, însă numai pe aleile laterale

Bicicletele în tandem pot circula din nou prin Parcul Crâng, însă numai pe aleile laterale

Facebook
Twitter
Email

Bicicletele în tandem și carturile cu pedale ar putea reveni pe aleile Parcului Crâng, însă accesul va fi permis doar pe anumite alei mai puțin circulate. Primarul Constantin Toma a mers în Parcul Crâng pentru a afla nemulțumirilor agenților economici din zona Obeliscului.

Potrivit edilului, biciletele în tandem vor funcționa din nou dar pe trasee care vor fi stabilite în următoarea perioadă. Cel mai probabil acestea vor putea fi văzute pe aleile secundare.

„Crângul este o mare avere și trebuie să îl folosim optim ca să nu avem alte efecte și când buzoienii vin aici să se simtă bine și să nu se simtă deranjați. Vom respecta contractele existente până la 1 ianuarie pentru că trebuie să respectăm legea, dar până atunci trebuie să negociem cu comercianții și să limităm mersul cu bicicletele acestea cu patru roți, să le lăsăm pe alei mai puțin circulate. Vom face niște circuite foarte bine delimitate și Politia Locală va veghea ca acestea să fie respectate”, a declarat primarul Constantin Toma.

Din 2017, aceste activitățile de agrement ar putea fi interzise. În vizita sa, primarul orașului le-a prezentat câtorva buzoieni demersurile întreprinse pentru ca Parcul Crâng să treacă în administrația primăriei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.