marți, 30 aprilie, 2024

VIDEO Incendiu pe strada Luminii. Proprietarul a avut nevoie de ajutor medical

VIDEO Incendiu pe strada Luminii. Proprietarul a avut nevoie de ajutor medical

Facebook
Twitter
Email

A fost panică, în acestă după-amiază, pe o stradă din orașul Buzău. O casă a fost cuprinsă de flăcări iar focul i-a speriat îngrozitor pe vecini, care au sunat imediat la 112. Pompierii au reușit să stingă rapid incendiul.

• Focul a izbucnit de la o țigară uitată aprinsă de proprietarul casei.

În jurul orei 14.00, câțiva cetățeni care locuiesc pe strada Luminii din Buzău au observat că dintr-o locuință ies flăcări. Au sunat la 112 , iar la fata locului au sosit două autospeciale cu apă și spumă.

Vecinii spuneau că sunt îngroziți, deoarece nu e prima ora când locuința respectivă e cuprinsă de flăcări. Casa este locuită de un bărbat, împătimit consumator de băuturi alcoolice.

Pompierii au reușit să stingă rapid incendiul. Ei cred că focul a izbcunit de la o țigără lasată la voia întamplării de către proprietarul casei.

De îngrijiri medicale a avut nevoie chiar proprietartul casei, care a suferit un atac de panică. Acesta a fost transportat la Spitalul Județan, pentru îngrijiri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.