sâmbătă, 4 mai, 2024

VIDEO Coliziune între două autoturisme, la Vernești, surprinsă de o cameră de supraveghere

VIDEO Coliziune între două autoturisme, la Vernești, surprinsă de o cameră de supraveghere

Sursa foto și video: Costin Neagu / Feacebook - InfoTrafic Buzău #1
Facebook
Twitter
Email

Un accident de circulație produs miercuri pe Drumul Național 10, în comuna buzoiană Vernești, s-a soldat cu rănirea unui bărbat. Evenimentul rutier a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Pe înregistrare se vede cum unul dintre autoturisme ajunge inexplicabil pe contrasens și provoacă incidentul. Din impact, una dintre mașini rămâne fără roata din spate de pe partea șoferului, apoi se rotește pe carosabil.

În coliziune au fost implicate un autoturism condus de o șoferiță de 25 de ani, din comuna Vernești, și autoturismul care circula din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului de 55 de ani, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferița vinovată de producerea accidentului rutier s-a ales cu dosar penal. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Mai multe evenimente rutiere au avut loc în ultimele 48 de ore, pe drumurile din județul Buzău. Marți, în jurul orei 11.30, polițiștii rutieri au fost sesizați de producerea unui accident de circulație pe DN2 E85, în Poșta Câlnău.

A fost vorba despre o coliziune între autoturismul condus de un șofer de 62 de ani, din Stâlpu, și alte două autoturisme conduse din sensul opus, de către un șofer de 68 de ani, din Poșta Câlnău și un șofer de 32 de ani din Vaslui.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 68 de ani, cât și a șoferului de 62 de ani și a unui pasager al acestuia. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.