sâmbătă, 4 mai, 2024

VIDEO Accident spectaculos pe DN2 E85 la ieșire din Buzău

VIDEO Accident spectaculos pe DN2 E85 la ieșire din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat de 60 de ani a ajuns la Spitalul Județean din Buzău cu traumatism toracic, în urma unui accident rutier în care două autovehicule s-au lovit frontal.

Evenimentul s-a produsîn zona Autorola, după ce un șofer imprudent în varstă de 38 de ani din Buzău, ce se afla la volanul unui Volkswagen Passat cu care se deplasa din direcția Buzău către Râmnicu Sărat a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un Duster condus regulamentar de un bărbat de 60 de ani, tot din Buzău.

Din accident a rezultat rănirea șoferului de 60 de ani. Acesta a suferit un traumatiam toracic și la membrele superioare.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul de 38 de ani ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a neatenției. Poliția continuă cercetările pentru stabilirea exactă a dinamicii accidentului.

 

 

Tot astăzi, un biciclist de 69 de ani Viperești nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre dreapta, moment în care a fost acroșat de un auto condus de un tânăr de 21 de ani din Măgura. Din accident a rezultat rănirea biciclistului care a fost transportat la spital.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.