luni, 20 mai, 2024

Reușita pugilistului buzoian Bogdan Dinu a anunțat victoria lui Bute, în gala de la Montreal

Reușita pugilistului buzoian Bogdan Dinu a anunțat victoria lui Bute, în gala de la Montreal

Facebook
Twitter
Email
Seară de excepție pentru românii care au boxat sâmbătă noapte la Montreal. Atât gălățeanul Lucian Bute cât și buzoianul Bogdan Dinu au reușit să își învingă adversarii prin knock-out tehnic. Este a 13–a victorie la profesioniști pentru supergreul Bogdan Dinu. Lucian Bute a reușit victoria cu numărul 34 la progfesioniști.

Primul dintre pugiliștii români care au boxat în gala găzduită de Centre Bell a fost buzoianul Bogdan Dinu. La revenirea în ring după o pauză de aproape 8 luni, supergreul buzoian l-a spulberat în mai puțin de două runde pe americanul Ed Perry. În urma acestei frumoase victorii, Bogdan Dinu a ajuns la cea de-a 13-a victorie din tot atâtea meciuri disputate la profesioniști.
 
În cadrul aceleiași gale, Lucian Bute și-a făcut revenirea ringul de box tot cu o victorie prin knock-out tehnic în fața italianului Andrea di Luisa, campionul european al categoriei semi-mijlocii. După 19 luni de pauză, atât cât a trecut după înfrângerea în fața lui Karl Froch, cu un nou antrenor și un nou manager, Lucian Bute a reușit să câștige partida împotriva lui di Luisa în runda a patra.
 
A fost cea de-a 32-a victorie la profesioniști pentru gălățeanul Lucian  Bute din 34 de partide jucate.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.