sâmbătă, 4 mai, 2024

Declarațiile liderilor PSD Buzău, la aflarea rezultatelor. Marcel Ciolacu: „ceea ce a promis și la alegerile locale, și la alegerile generale, PSD se va ține de cuvânt”

Declarațiile liderilor PSD Buzău, la aflarea rezultatelor. Marcel Ciolacu: „ceea ce a promis și la alegerile locale, și la alegerile generale, PSD se va ține de cuvânt”

Facebook
Twitter
Email

Rezultatele obținute la Alegerile parlamentare de duminică propulsează PSD Buzău pe locul al doilea în topul organizațiilor județene din țară, după județul Giurgiu. PSD a câştigat detaşat alegerile în judeţul Buzău, cu aproximativ 66% dintre opţiuni, PNL se află sub 12% iar PMP e pe locul trei, cu peste şapte procente.

Membrii din conducerea PSD Buzău au ieșit încă de azi-noapte cu declarații. Deputatul Marcel Ciolacu le-a mulțumit buzoienilor pentru încrederea acordată.

„Vreau să spun buzoienilor că ceea ce a promis și la alegerile locale, și la alegerile generale, PSD se va ține de cuvânt. Vreau ca primarul municipiului Buzău, domnul Constantin Toma, și președintele Consiliului Județean să facă o echipă, împreună cu parlamentarii pe care ni-i vor da buzoienii, o echipă care să nu aibă alt interes decât interesul buzoienilor”, a spus Marcel Ciolacu.

La rândul său, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a afirmat că votul buzoienilor îi îndeamnă pe social-democrați la responsabilitate.

„Împreună cu echipa din administrația buzoiană, împreună cu primarul municipiului Buzău, eu, împreună cu ceilalți primari din teritoriu, cu parlamentarii noștri, vrem să aducem cât mai multe proiecte pentru cetățeni, și sunt sigur că nu vom decepționa alegătorii”, a precizat Petre Emanoil Neagu.

Primarul Constantin Toma a afirmat că, după votul de duminică, așteptările buzoienilor de la administrația și parlamentarii social-democrați vor fi și mai mari.

„Au fost 3.000 de voturi în plus față de alegerile locale, sper că aceste voturi ne vor motiva, în continuare, să obținem rezultate la Buzău; sunt convins că, împreună cu echipa care va merge la București vom demonstra în continuare că vom face lucruri bune aici. Așteptările oamenilor sunt deosebit de mari, suntem pe această așteptare, și sper, cu această nouă echipă de parlamentari și cu echipa de aici, de pe local, să ptem schimba, într-adevăr, ceva în viața oamenilor”, a declarat primarul Constantin Toma.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.