duminică, 5 mai, 2024

VIDEO Amenințare cu moartea, adresată unui consilier județean din Buzău

VIDEO Amenințare cu moartea, adresată unui consilier județean din Buzău

Facebook
Twitter
Email
Consilierul județean Doru Muzgoci susține că a fost amenintat cu moartea de un interlop, plătit de un adversar politic din orașul Nehoiu. A făcut deja plângere la Poliţie şi urmează să mai facă una şi la DIICOT iar în susținerea acuzației sale pune la dispoziția organelor de anchetă o înregistrare telefonică între el și un interlop din Nehoiu, care spune că a fost plătit pentru omor. 

Consilierul judeţean Doru Muzgoci, din Nehoiu, susține că a fost ameninţat cu moartea de un individ plătit de Claudiu Corcodel, fiul fostului primar din Nehoiu, Alexandru Corcodel, cu care ar fi de ceva vreme în conflict. Consilierul județean nu crede că cineva ar fi făcut o glumă sinistră pentru a-l speria ci că totul a fost premeditat.
 
Despre telefonul de amenințare, consilierul Muzgoci a scris pe blogul “proiect Nehoiu”, în care susţine că a sesizat autorităţile fiindu-i teamă pentru el şi familia lui. ”Postez și pe blogul meu un filmuleț în care veți vedea cum un individ, pe care nu îl cunosc, m-a sunat într-o noapte să îmi spună să mă pregătesc pentru că mă va ucide cu toată familia la comanda celor doi Corcodel. Prima parte a conversației nu a fost salvată pentru că soția mea a înregistrat convorbirea, îngrozită fiind de ce auzea, abia după ce s-a desmeticit. Viața mea ar valora, 20-30 000”, a scris Doru Muzgoci pe blog.
 
Muzgoci a mai scris că și fiul său a primit amenințări cu moartea în plină zi, într-un local public în timp ce era la masă cu o prietenă. 
 

 
De cealaltă parte, bărbatul acuzat că a comandat moartea consilierului județean susține că el este de fapt victima în această poveste. Claudiu Corcodel este convins că scandalul are legătură cu înscrierea sa la concursul pentru inspector general şcolar.
 
”Eu n-am făcut nimic, nu l-am ameninţat, nu am plătit zeci de mii de euro sau 30.000 de euro, cât zice el că l-am plătit pe ţiganul ăla să-l omoare. Iar ţiganul ăla este unu’ mort de foame, care stă în casă şi vă mai dau eu cinci, zece inşi din Nehoiu pe care îi sună şi îşi bate joc de ei. Are vreo 40 de kilograme ţiganul ăsta.(…) Pe 20 februarie 2015, acest indivit, consilier judeţean, a venit la mine cu o bâtă şi-un cuţit, a oprit maşina lângă mine, ca-n filme. Eu stăteam pe trotuar şi de faţă cu toţi copiii ăia, şi cu alte persoane care erau acolo, în perimetru, a sărit cu o bâtă şi un cuţit la mine strigând că mă omoară. Nu pot să reproduc exact ce a zis, dar la un moment dat a venit un cetăţean, s-a băgat între noi, practic, în faţa lui, căci era un pic mai departe. Eram la un metru şi ceva, a urcat în maşină, a ieşit iar cu bâta. Am fost la Poliţie, în aceeaşi zi, şi am depus plângere penală împotriva individului”, a declarat Claudiu Corcodel pentru postul de radio Focus FM.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.