sâmbătă, 4 mai, 2024

Ion Vasile candidează pentru șefia PSD Buzău! Îl va avea adversar pe Marcel Ciolacu

Ion Vasile candidează pentru șefia PSD Buzău! Îl va avea adversar pe Marcel Ciolacu

Facebook
Twitter
Email
Fostul senator, Ion Vasile, șef al social democraților buzoieni timp de două decenii, și-a depus miercuri candidatura pentru președinția filialei județene a PSD, la alegerile de pe 19 septembrie 2015. Acesta va beneficia de susținerea deputaților Marian Ghiveciu și Adrian Mocanu, dar și a senatorului Victor Mocanu.

Ion Vasile acuză gruparea Boșcodeală-Ciolacu că nu ar fi făcut publice detaliile organizării conferinței județene programată pe 19 septembrie, atunci când va fi aleasă noua echipă de conducere a PSD Buzău. Ion Vasile a depus la registratura partidului o cerere prin care a solicitat lămuriri în baza cărora să poată demara campania electorală internă.
 
„Am considerat că în democrația internă a partidului trebuie respectat și dreptul de a alege și cel de a fi ales. Din aceste considerente și pentru că nu îmi e indiferent ce se întâmplă în PSD, după ce am condus această organizație timp de 20 de ani, am decis că vreau să fiu ales sau să nu fiu ales, într-o conferință transparentă fără intervenția nimănui. Suntem o echipă mare care dorim reașezarea și revenirea la niște norme de comportament etice. Am depus fără a avea o înștiințare că pe 19 se organizează o conferință județeană, am depus candidatura cu speranța că ne vom putea confrunta în condiții egale”, a declarat Ion Vasile.
 
Ion Vasile este primul candidat înscris oficial în lupta pentru șefia PSD Buzău. Surse din partid dau ca sigură intenția lui Marcel Ciolacu de a-și depune candidatura, fiind sprijinit de actualul președinte al organizației, Constantin Boșcodeală.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.